Partnership


Bij de hulp die Essentia Zorg aanbiedt, staan cliënten altijd centraal. Om hen zo effectief mogelijk te ondersteunen werkt Essentia samen met vele verschillende organisaties die elk over een eigen expertise beschikken. In samenwerking met onze partners is het mogelijk de zorg voor onze cliënten op maat aan te bieden en met de hoogst mogelijke kwaliteit. 
Partnership met Essentia

Een samenwerkingsverband aangaan met Essentia Zorg schept vaak een band voor het leven. Dit komt tot stand door de overeenstemmende normen en waarden die regelmatig zorgen voor transparantie, rekenschap, coulance en een gedeelde passie voor hulpverlening. Hoewel partnership in de regel verwelkomd wordt, worden onze partners nog altijd aan de hoogste standaarden onderworpen. Op deze wijze wordt er niet enkel een veelzijdig zorgaanbod tot stand gebracht voor onze cliënten, maar ook een zeer hoogwaardige. De basisnormen -en waarden die het Essentia-Team weerspiegelt, spelen daarom altijd een rol in onze partnership keuzes. Aanmelden voor partnership

Bent u geïnteresseerd in het uitbreiden van uw netwerk, terwijl u op bijzondere wijze een steentje bijdraagt aan de maatschappij? Neem contact op met de klantenservice 088 - 22 11 033 of vul het onderstaande formulier in en laat het ons weten! Wij kijken uit naar een persoonlijk gesprek, waarin de condities van een eventuele samenwerking nader besproken zullen worden.