Arbeidsvoorwaarden

Graag gaan wij figuurlijk terug naar een tijd waarin de zorg nog heel onbaatzuchtig en persoonlijk was. maar dan wél op een effectievere en slimmere manier. Wil jij dus meeliften met een snelgroeiend, integer zorgbedrijf, dat openstaat voor jouw inspirerende en innovatieve ideeën, maar waar er ook oog is voor jouw ontwikkeling en inzet? Dan bij je Essentia Zorg aan het juiste adres!Ontwikkeling
We willen het beste halen uit ál onze werknemers. Of ze nu interieurverzorgers zijn, hulpverleners of wetenschappers. We bieden verdiepende en verbredende cursussen en begeleiden je in een nauw samenwerkingsverband naar een glansrijke carrière. Hierbij kijken we niet alleen naar jouw wensen, maar ook naar jouw behoeften en capaciteiten. Zo creëren we samen een opleidingsprogramma dat naadloos op jou aansluit, onder begeleiding van onze zorgtoppers. Ook brainstormen we graag met jou over jouw ideeën voor excellente zorg, zodat we sámen verder groeien.
Flexibiliteit

Flexibiliteit
Werken bij Essentia betekent dat je gezien wordt. Net zoals wij hopen dat jij ook onze cliënten zult zien. Dit houdt in dat jouw behoeften belangrijk voor ons zijn en we ze zien als wederzijdse ondersteuningskansen. Dit kun je merken aan de omgang met onze fulltime, parttime en oproepkrachten. Die zelf vaak ook mantelzorger, moeder/vader, kort inzetbare seizoenskrachten of juist veelzijdig inzetbare vrijwilligers (willen) zijn. 


Wij kijken graag naar jouw omstandigheden om jouw werk bij Essentia Zorg zo goed mogelijk hierop aan te laten sluiten. Hoe meer we hierin voor jou kunnen betekenen, hoe meer je voor onze kwetsbaren kunt betekenen. En daar doen we het voor!

Waardering
Om jou te laten zien dat jouw inzet van grote waarde is voor Essentia, bieden we onze medewerkers graag een passende waardering. Zo kunnen zij regelmatig gebruikmaken van verschillende tegoedbonnen, activiteiten en werknemersregelingen naar keuze, zoals fitness, bioscoop en diverse evenementen en voorzieningen. Daarnaast worden vooruitstrevende en spraakmakende medewerkers op een bijzondere manier in het zonnetje gezet, waardoor hoge inzet nooit onopgemerkt blijft! 


Een goed salaris boven het cao VVT, met onregelmatigheidstoeslag, 8% vakantiegeld, 8,33% eindejaarsuitkering en een pensioensregeling bij Zorg en Welzijn, zijn bovendien de standaard.