Jouw werkgever

Waar kom je terecht?

              Hier staan wij voorthuiszorg

Bij Essentia Zorg hebben wij grote idealen, zoals het bieden van persoonsgerichte en cultuursensitieve zorg in en om het huis van elke kwetsbare in Nederland. Daar zetten we ons ijverig voor in. Dit is wat ons onderscheidt van anderen en hoe wij in het leven zijn geroepen: na jarenlange, altijd persoonlijke en humane inzet voor onze hulpbehoevende medemens. Dat kun je in de praktijk nog steeds terugzien aan onze "Alles-is-bespreekbaar aanpak."
 

Groei

Wat aanvankelijk een spontane hulpactie was voor onze lieve “oma” en andere kwetsbare hulpbehoevenden in de straat, is inmiddels uitgegroeid tot een bloeiende zorginstelling en royaal samenwerkingsverband van zorgprofessionals met een gedeelde passie om anderen zo comfortabel mogelijk vooruit te helpen. Zo stellen we graag de nieuwste technieken en innovaties beschikbaar, zoals beeldzorg, slimme apps en hulpmiddelen en automatische medicijndispensers. We experimenteren graag met nieuwe zorgvormen om tegemoet te komen in alle zorgbehoeften van onze cliënten.
 

Gifts

We bieden niet alleen onze cliënten hoog kwalitatieve zorg, vele extra services en persoonlijke wensvervulling. Ook ondersteunen we al onze medewerkers en vrijwilligers die dit waardevolle werk uit onze naam willen verrichten op een bijzondere wijze. Wil jij ons liefdevolle mensenwerk professioneel voortzetten? Dan staan jou dus goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden te wachten!