Jouw werkgever

Waar kom je terecht?

              Hier staan wij voorthuiszorg

Liefdevolle idealen

Bij Essentia Zorg hebben wij grote idealen, zoals het bieden van persoonsgerichte en cultuursensitieve zorg in en om het huis van elke kwetsbare in Nederland. Daar zetten we ons ijverig voor in. Dit is wat ons onderscheidt van anderen en hoe wij in het leven zijn geroepen: na jarenlange, altijd persoonlijke en humane inzet voor onze hulpbehoevende medemens. 


Dat kun je in de praktijk nog steeds terugzien aan onze "Alles-is-bespreekbaar aanpak." Hiermee benadert ons team elke situatie die daarom vraagt met een helicopter view om te bepalen wat er daadwerkelijk in het voordeel zou zijn van onze cliënten en hoe we zelfs iets kunnen waarmaken wat wellicht nooit eerder is geprobeerd.
 

Groei

Kwaliteit

Wat aanvankelijk een spontane hulpactie was voor onze lieve “oma” en andere kwetsbaren in de straat, is inmiddels uitgegroeid tot een bloeiende zorginstelling en royaal samenwerkingsverband van zorgprofessionals met een gedeelde passie om anderen zo comfortabel mogelijk vooruit te helpen. Zo stellen we graag de nieuwste technieken en innovaties beschikbaar, zoals: beeldzorg, slimme apps en hulpmiddelen en automatische medicijndispensers. 


We experimenteren graag met nieuwe zorgvormen om tegemoet te komen in alle zorgbehoeften van onze cliënten. Ook worden zowel vaste medewerkers als stagiairs en vrijwilligers vanaf de start voorgesorteerd op een ontwikkelingsgerichte loopbaan om de zorgkwaliteit voor onze medemens zo hoog mogelijk te houden.
 

Gifts

Waardering

We bieden onze cliënten niet alleen hoog kwalitatieve zorg, vele extra services en persoonlijke wensvervulling. Ook ondersteunen we al onze medewerkers en vrijwilligers die dit waardevolle werk uit onze naam willen verrichten op een bijzondere wijze. Wil jij ons liefdevolle mensenwerk professioneel voortzetten? Dan staan jou dus goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden te wachten!